Welkom op de website van Gemeenteschool Zwevegem, vestiging Kouter - Groene Kouter - Knokke - Te Winckele

Schoolfeest

•  dinsdag, 28 mei 2013

Zaterdag 25 mei was een drukke dag voor onze school!

In de voormiddag stelden we de deuren van onze vier vestigingen (Kouter, Knokke, Te Winckele en Park) open voor ons infomoment.

Heb je dit infomoment gemist?
Met een telefoontje (+32 56 28 54 50 Koutervestiging / +32 56 75 74 51 Knokkevestiging)
of een e-mailtje (kouterschool@zwevegem.be / gemeenteschool.zwevegem@scarlet.be)
kunnen wij u steeds de nodige informatie geven over onze school met haar 4 vestigingen
in Zwevegem.

's Middags ging ons schoolfeest van start! In het schoolrestaurant (St-Paulus) werden alle buikjes rijkelijk gevuld met een heerlijke barbecue. Na het middagmaal was er aansluitend een sneukeltocht met een ijsje, koffie, een appel en een worstje. De wandeling bracht de kinderen met hun ouders via ongekende wegeltjes doorheen Zwevegem-centrum. Het zonnetje was alvast ook van de partij!

Bedankt aan ons oudercomité!
Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid!