Jacht op talent ... gevonden !

  • woensdag, 19 maart 2014

Hé, doe je mee...? Iedereen heeft talent!

Ook dit jaar was het schoolfeest weer enorm geslaagd! Op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart 2014 stond een heus leerlingenoptreden op het programma. Onder het thema "Jacht op talent" presenteerden alle leerlingen van vestiging Knokke en Park met grote fierheid hun talenten in het Theatercentrum van Zwevegem.

  • De kleuterklassen en lagere klassen tem het derde leerjaar van vestiging Knokke brachten per klas verschillende talenten aan bod: dans, vlaggezwaaien, circus, poppentheater, beroepen, gymnastiek, ...
  • De lagere klassen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar van vestiging Park gingen klasdoorbrekend aan de slag. Op deze manier kregen de leerlingen de kans om hun talenten goed uit te besteden: zang, slagwerk, gymnastiek, dans, woord/drama, voetbal, moppen tappen, ropeskipping, ... Iedereen gaf het beste van zichzelf!

Jawel, onze school bruist van talent !!!

Een dikke proficiat aan alle leerlingen en leerkrachten van Knokke-Park voor een geweldig fantastisch optreden!

Hartelijk dank aan alle ouders, grootouders, broers, zussen, familie en vrienden voor uw komst, U was een fijn publiek!
U mag trots zijn, uw kind heeft talent!

Op zaterdag, na het laatste optreden, ging het feest nog even verder in de feesthal aan de Parkvestiging. Daar kon iedereen nog nagenieten met Clown Toetie, Clo'Kimmie, een hapje en een drankje en het gezellig samenzijn.

Hartelijk dank aan het ganse team van vestiging Kouter - Te Winckele en het oudercomité voor de catering!

Terug naar de nieuwspagina