Welkom op de website van Gemeenteschool Zwevegem, vestiging Kouter - Groene Kouter - Knokke - Te Winckele

Kransen voor de sint en zijn pieten

•  dinsdag 2 december 2014

Iedereen op TV, dat is het motto van 'Alles Goed!.

Gemeenteschool Zwevegem vestiging Kouter heeft een creatieve derde kleuterklas. Zij stellen hun kunstwerkjes voor aan Sinterklaas in 'Alles Goed!'. Twee prachtige kransen met blaadjes, cadeautjes, Sinterklaas en Zwarte Piet en 'Welkom' op. Dat is wat de kleuters van de derde kleuterklas a van Gemeenteschool Zwevegem vestiging Kouter hebben gemaakt. Daarbij maakt ze ook nog een mooie slinger met persoonlijke kunstwerkjes van sint en piet én leerden ze een versje uit het hoofd met een handpop.
Veel werk geleverd dus, dat beloond werd met een bezoek aan de Focus-WTV studio waar de Sint hen opwachtte.

Je kan de uitzending online bekijken op de website van focus-wtv. Klik op de afbeelding hierboven.